Ingressen a la presó dos joves per agredir sexualment una noia de Granollers

Dos joves van ingressar a la presó el 15 d’abril per suposadament haver agredit sexualment una noia en una discoteca de Granollers, després que els Mossos els detinguessin el dia 14 i passaran a disposició judicial.

Segons ha informat la policia catalana a Europa Press, el fet es va produir el dia 13 en un local de la capital del Vallès Oriental.

CCOO ha condemnat en un comunicat aquest atac i ha assegurat que demanarà una inspecció de treball perquè “faci seguiment de l’activitat” de la discoteca 2046, on assegura que es va produir l’agressió, i ha reclamat a l’Ajuntament de Granollers que obri un expedient de investigació i apliqui les sancions pertinents.

El sindicat ha afirmat que impulsarà aquestes mitjanes perquè alguns testimonis podrien afirmar que el personal no va actuar de forma diligent

Per la seva banda, la discoteca 2046 ha defensat en un comunicat que des del primer moment es va atendre la víctima i va retenir als suposats responsables per lliurar-los als Mossos d’Esquadra.

A més, ha condemnat tota mena d’actes que atemptin contra les llibertats sexuals i ha ofert la seva col·laboració a la justícia.