La Junta Electoral fa retirar de Granollers les pancartes a favor dels presos polítics

Després d’obligar a retirar el llaç groc de la façana de l’ajuntament de Granollers i la pancarta demanant la llibertat dels presos polítics a la Sala Sant Francesc, la junta electoral demana ara a l’Ajuntament de la ciutat que retiri les pancartes que hi ha penjades als carrers del centre en què també es demana la llibertat dels presos polítics, segons ha informat Ciutadans en un comunicat.

granollers

El regidor de Ciutadans (Cs) a Granollers, Roberto Carmany, ha celebrat que la Junta Electoral hagi instat el
Ajuntament de Granollers a la la retirada de les pancartes instal·lades al centre de la ciutat ja que al seu entendre suposaven un ús partidista dels espais públics i desobeïen l’ordenança municipal.

El regidor ha explicat que Cs Granollers ha registrat fins a tres requeriments a l’ajuntament sobre aquest tema i, finalment també una denúncia en la Junta Electoral de Zona que ha respost positivament.

Carmany ha manifestat que no es pot permetre que algunes entitats i partits polítics separatistes utilitzin els espais públics al seu capritx omplint massivament de missatges polítics.

Roberto Carmany també ha criticat que “el govern del PSC toleri aquest tipus d’accions que suposen un ús indegut dels espais públics que són de tots els ciutadans i no d’una part”.

I ha lamentat també que des de la seva formació s’hagi d’acudir a la Junta Electoral de Zona per a obligar-los a retirar aquests missatges polítics.