Els ‘famosos’ encanteris per poder “enamorar” a les dones

 

Pots fer servir aquests encanteris de màgia blanca per infondre les energies adequades en la teva personalitat en poc temps. Aquestes mateixes energies et permetran atraure la núvia perfecta a la teva vida. També pots fer servir aquests encanteris per enamorar dones casades.

Aquests encanteris per enamorar dones et serviran si estàs buscant una núvia, dona, amiga o fins i tot una relació de “Amics amb beneficis”. Aquests encanteris són gratis i si els fas correctament, et faran irresistible, i us permeten atreure múltiples dones a la teva vida.

IMPORTANT: Aquest conjunt d’encanteris es recomanen per a aquells homes que volen sortir amb una gran quantitat de dones i tenir una àmplia varietat per triar. Si en aquest moment estàs buscant una núvia o esposa, llavors et recomano llegir altres Encanteris per enamorar a una dona.

Si estàs buscant la dona perfecta amb qui acabar la teva vida, llavors prova aquest encanteri: Encanteris per enamorar a una dona per sempre.

Un cop fet, aquest encanteri envia una energia que atrau la dona millor possible per a tu i crearà una relació en la teva vida que et completarà com a home. Gairebé com una peça del trencaclosques perfecte.

¿Com va a succeir? Bé, hi ha un sens fi de maneres possibles, però recorda, quan facis l’encanteri sentiràs l’atracció cap a aquesta dona, igual que ella cap a tu.

Encanteris per enamorar dones

  • Presa dos pètals d’una rosa. Escriu en un teu nom, en l’altre pètal el nom de la dona.
  • Pren una poma, i talla-la en dues meitats, de manera que es pugui veure clarament el Pentagrama de cinc puntes de les càpsules de les llavors.
  • Pren els dos pètals de rosa i posa’ls junts, col·loca’ls a la meitat inferior de la poma.
  • Col·loca la meitat superior de l’illa sobre els pètals per unir novament la poma.

Ara lliga amb fil vermell, primer d’un costat a l’altre costat de la poma per unir les dues meitats, mentre pronuncies el següent conjur:

“Amarrar així a aquest home amb aquesta dona, fins que la Deessa estimi el contrari”.

Ara lliga un fil verd a noranta graus del fil vermell i digues:

“Amarrar així a aquesta dona amb aquest home fins que la Deessa estimi el contrari”.

Ara col·loca la poma en un armari sec, on no es veurà afectada ni pertorbada.

Cada lluna plena, sense que ningú et vegi, treu la poma, i posa el llamp ple de la Lluna durant almenys una hora. Després, posa la poma de tornada on era.

Pots dir alguna cosa mentre està en la llum de la Lluna, per reforçar el teu desig i així ajudar a l’encanteri per enamorar la dona.