El món dels massatgeadors i per a que serveixen

masatgeEls peus ens transporten, ens donen impuls al córrer, trotar o saltar, els tenim sota nostre i per això potser solem no donar-los la deguda importància.

Igual que una altra part del cos, també es cansen i necessiten relaxar-se, per això no n’hi ha prou amb airejar-los remullant, un massatge és el complement ideal per aconseguir el relaxament, a més que brinda més beneficis per a la salut, entre ells l’eliminació de l’estrès.

És per això que tota persona ha de tenir un massatgedor de peus a casa, en l’actualitat hi ha molts, des dels més simples fins als més complexos, cadascun complint diferents funcions però donant una satisfacció total.

N’hi ha un munt i per mil usos!

Alguns massatgeador són utilitzats per a diferents tractaments de fisioteràpia, però coneguir un tipus de massatgedors de peus has de estar segur quin tipus necessites.

Massatges de peus elèctrics

Aquests massatgeadors permeten millorar la circulació de la sang a la zona dels peus i en tot el cos.

Massatgeador de peus infrarojos

Massatges especial per alleujar tensions musculars de les plantes dels peus, reducció de l’esgotament i fatiga muscular a tot el cos.

Massatges de peus per hidromassatge

Tipus de massatgeador que utilitzen aigua i alguns agregats com bombolles o a pressió, son per brindar una millor circulació a la zona dels peus, a més de deixar-los frescos i relaxats.

Massatges de peus multi-usos

Aquests tipus de massatgeadors permeten obtenir més beneficis que no només alleugerar els peus adolorits, sinó també poden ser utilitzats en diferents zones del cos com mans, cuixes o natges.