Detingut un lladre per saquejar 20 masies i cases al Montseny

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre multireincident que presumptament va cometre una vintena de robatoris en masies, cases aïllades i segones residències del Montseny (Barcelona) i va generar alarma entre els veïns de la zona.

Aquest lladre actuava en zones aïllades, sense trànsit de persones ni vehicles i pocs veïns, i accedia als habitatges de manera molt “barroera” i sense miraments, usant destrals i tornavisos per forçar portes i finestres, ha informat la policia catalana en un comunicat .

El lladre actuava com un “au rapinyaire”, segons els Mossos, ja que es portava de les cases qualsevol objecte, per mínim que fos el seu valor: eines, coberts, electrodomèstics, roba, calçat, roba de llar, aparells electrònics, joguines, menjar i begudes.

A més, la seva parella està sent investigada per un delicte de receptació ja que era qui es dedicava presumptament a vendre els objectes robats en mercats i botigues de segona mà.

Els investigadors van poder identificar el presumpte autor dels robatoris, tot i la dificultat de seguir el rastre d’aquest tipus d’objectes robats que no tenen número de sèrie ni descripció detallada, per exemple, i se li va localitzar a la sortida del peatge d’Hostalric (Girona) a l’autopista AP-7.

Al cotxe se li van localitzar guants, una destral, tornavisos i contractes de compravenda d’objectes d’establiments de segona mà, i se’l va denunciar per conduir sense haver obtingut mai la llicència.

El detingut, de 21 anys i veí de Barcelona, ​​que acumula diversos antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial el 23 de juny a Granollers i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó provisional.