Dara Pharma compleix dues dècades i inverteix 1,2 milions en ampliar instal·lacions

L’empresa vinculada al sector farmacèutic Dara Pharma, amb seu a Granollers, ha celebrat el 2016 el seu 20 aniversari i ha decidit invertir 1,2 milions d’euros en l’ampliació en 2.300 metres quadrats d’una nova planta.

Es tracta d’una superfície que estarà destinada a la recepció i verificació de materials, a l’acoblament de mòduls i al mecanitzat de peces plàstiques i que s’espera que estigui operativa el 2017, permetent millorar la flexibilitat i el cost, ja que no s’haurà de subcontractar aquest servei.

Així ho ha detallat el director general de la firma vallesana, David Ral, durant la visita que ha realitzat al centre juntament amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’alcalde de la localitat, Josep Mayoral, que ha assenyalat que amb iniciatives empresarials com la de Dara Pharma.

Segurament s’aconseguirà tornar a tenir 31.000 llocs de treball a la localitat, que actualment compta amb uns 28.000, ha agregat

Puigdemont ha lloat l’aposta realitzada per l’empresa, quan en època de crisi –en 2014– es va traslladar de la Garriga a Granollers: “Vau creixer bé, també us vau consolidar i vau posar en marxa projectes”, i aquest inconformisme, continuat, també contribueix al desenvolupament de Catalunya.

Ral ha estimat que el primer any es contractaran entre 35 i 40 persones per a aquesta nova planta, que se sumaran a les 150 que treballen a la planta catalana.