El B del CB Granollers s’assegura l’ascens

El Sènior B del Club Bàsquet Granollers s’assegura matemàticament la segona plaça del grup 1 de segona catalana en guanyar al Valldemia de Mataró per 66-62 i, com que pugen els dos primers, assoleix l’ascens de categoria a falta de 4 partits per acabar la lliga.

Precisament, un d’aquests partits es jugarà dissabte vinent a la pista de La Bisbal, conjunt classificat en la segona posició amb 47 punts i 3 derrotes. Tercer, amb 44 punts i 6 derrotes, és el Ceset contra el qual, i sense cap opció pels de Santa Eugènia de Ter, els granollerins jugaran a casa l’últim partit de la temporada.

Els de Granollers només han perdut un sol partit en tota la lliga i va ser a la pista de l’Arenys en la 13a jornada. Per a guanyar el Valldemia, avui dissabte 13 d’abril al pavelló del carrer Girona, els locals han hagut de remuntar el 31-36 advers que assanyalava el marcador al descans.

A més del resum del partit, el vídeo inclou la celebració dels jugadors i una declaració de l’entrenador Francesc Jané. Pel CB Granollers B han jugat: 4 Rodríguez, 5 Burmirika, 6 Serra, 7 Gasanov, 9 Sánchez, 10 Farrando (c), 11 Cervantes, 12 Serra, 13 Lafita, 17 Zaragoza i 18 Calls.

Dejar un comentario